Piešťanská TV Karpaty sa rozširuje do Trnavy

16.07.2012 Trnava

Piešťany/Trnava 16. júla (TASR) - Televízia Karpaty, ktorá doposiaľ prinášala spravodajstvo z regiónu Piešťany, rozširuje svoje vysielanie aj na neďaleké krajské mesto Trnava. Pred tromi týždňami spustila v meste digitálne vysielanie, jej ambíciou je prepojiť oba regióny. V týchto dňoch rieši otázku zapojenia káblových operátorov a zároveň začína budovať svoju trnavskú kanceláriu. TASR o tom informoval riaditeľ TV Karpaty Peter Karcol.

Okrem toho Televízia Karpaty otvára spoluprácu s troma krajskými televíziami v Bratislave, Nitre a Trenčíne a záhorskou televíziou pre vzájomnú marketingovú a spravodajskú podporu. Bude sa to diať na úrovni vysielania spravodajských celkov.

TV Karpaty s. r. o. zabezpečuje distribúciu voľne šíriteľného signálu od 13.júna 2011 prostredníctvom vlastného vysielača pre obyvateľov miest Piešťany, Nové Mesto nad Váhom, Leopoldov, Vrbové a okolitých obcí so spádovou oblasťou 100.000 obyvateľov. Vysielanie TV Karpaty je zaradený v pätnástich televíznych káblových rozvodoch okolitých miest a obcí.
 

Vyberte región